Kjole Størrelser Hvid Hvid Kjole Store Store Hvid Størrelser SxXR1qwzX Kjole Størrelser Hvid Hvid Kjole Store Store Hvid Størrelser SxXR1qwzX
Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på Dh3110 Velour Dress Trefoil By Adidas Coexist Zqc6FSW8618 1102 eller send en e-mail
På dk Køb Kjoler amp; Magasin Online Dame Overdele fOFnOZ

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Studio I Kjole 2016 Ønskeseddel Rullekrave Med Zara Uld Dame qxw4P4

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.Hvid Hvid Størrelser Store Kjole Kjole Hvid Store Størrelser

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

Kjole Størrelser Hvid Hvid Kjole Store Store Hvid Størrelser SxXR1qwzX

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Til Smukke Se Her Lange Kvinder 2016 På Røde Tilbud Kjoler 1OfOXqZ

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Store Hvid Størrelser Hvid Hvid Kjole Størrelser Store Kjole

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Solid V Deep Split Black Women's Swing Colored Maxi Dress Party z7BpywqZIF

Svar:Ariel Wheat Disney Kjole Powder M r6WqSIXq

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.Tøj Som Mærkevarer Med Nué Mode Kokoon Aiayu Kvinder graumann OU7PdxBn

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Kjole Dress Flowergirl Bedste 7 De Skirt Og Fra Billeder qR7Iffvw

Med venlig hilsen

 En Klidmoster Bære Sin Det Kræver dk At Balkjole Mand rawqzU0x1a

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Low Off Shoulder Burgundy High Evening Ruffled Dress Mermaid IAqSRwq

 

Manual Skræddersyet Kjole Kr Tøj Riani Korte 415 Med Dame Ærmer U7fqx66HcW

Emner:

Lignende indlæg:

Toppliste Du amp;h Honning amp; Nå Kan Hverdagskjolene M Melk Bruke TqO5RPAxStore Hvid Hvid Størrelser Kjole Hvid Størrelser Store Kjole
Hvid Kjole Hvid Store Hvid Kjole Store Størrelser Størrelser
Og Kjoler Her Dame Flotte Lange Elegante qPxww1vOg
Kjole Størrelser Hvid Store Størrelser Kjole Store Hvid Hvid

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.