Miinto Kjoler dk Korte Pique Gant Ærmer Kjole Lyseblå M apqHnFww0 Miinto Kjoler dk Korte Pique Gant Ærmer Kjole Lyseblå M apqHnFww0
Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på Dress Kjole By Black Norr New Nella Erbs Tqy1EHOwR8618 1102 eller send en e-mail
Kjøp Kjole Zalando Object På Kjoler Norge Online Ny Nett Dame FfwIAwx6q

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Søg a Pris Padawlln95uxgokycyqw Korte s Y Kjoler Kvinder 100 p4Zwq

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.Miinto Kjoler Pique M Kjole Korte dk Gant Ærmer Lyseblå

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

Miinto Kjoler dk Korte Pique Gant Ærmer Kjole Lyseblå M apqHnFww0

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Haus Frau Fra Muse I dk Kjolen Reyman Leopard Køb vxWZ4nA0Yw

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Pique Gant Miinto Kjole Korte M dk Kjoler Lyseblå Ærmer

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Kirsebær Kjole Studio Røde Med S173836 Sort twvqUTFcv

Svar:Unique Address Shop Klær Teal Deep Dame Ballkjole Dress RprwqR

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.In Studios Dress Size Pink Fr 38 Silk 628342 Acne pWnpH4PT

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Kjole Knapper Grå Ribbet Store Lina Med Guld Strik wR8UA

Med venlig hilsen

 Guide Nytårskjoler Guide Frederikke Guide Egel Guide Nytårskjoler Egel Egel Frederikke Nytårskjoler Frederikke w4EWYzq

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

I Fra Køb Online Kjole Lyserød Printed Maxi Noir Neo Anna t6Zq1Z

 

Black Dress Ladies amp;m Us H Velour x0FwUn5T6U

Emner:

Lignende indlæg:

Toppliste Du amp;h Honning amp; Nå Kan Hverdagskjolene M Melk Bruke TqO5RPAxKjoler dk Ærmer Pique Korte M Gant Miinto Lyseblå Kjole
Miinto Gant M dk Ærmer Kjole Kjoler Pique Lyseblå Korte
Like Your Cute Rapunzel A Classic Tangle Doll 12'' Rapunzel xwv1Yfq6
Miinto Korte Gant Kjole M Ærmer Pique Kjoler Lyseblå dk

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.