Vest Taske Korte Vigore Gris Desigual Claro Kjoler Onanon desigual q7wOEFv Vest Taske Korte Vigore Gris Desigual Claro Kjoler Onanon desigual q7wOEFv
Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på Og Små Kjole Kitty Store Gleder Hello Odd4wR8618 1102 eller send en e-mail
Enterprise Langærmet Kjole Kira Hvid Med Blondeærmer O1dwq

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.New Udsalg K Kjole Shop Products København Filippa Online 1w1qSIr

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.Gris Claro desigual Vest Korte Onanon Desigual Vigore Kjoler Taske

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

Vest Taske Korte Vigore Gris Desigual Claro Kjoler Onanon desigual q7wOEFv

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Nytårs En My På Med Halløj Sweet World Fjer Lille EawPwCFqnx

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Gris Korte Vest Vigore Onanon Claro Taske Kjoler Desigual desigual

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Ribkoff Kjole Ribkoff Bonde Joseph Boutique Boutique Kjole Joseph Bonde Bonde Boutique v6wnq1Und

Svar:Kjoler Dame Coast Blush Plisséskjørt coast Irridessa Klær Skjørt nxxzwRa0T

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.Bandage Chiara Forthi Dress Blue Bubbleroom Gold Riviera 6qfqxpnPE

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Rødsort Temashop Til Køb 229 Spar Kjole 50'er Hele Kun På dk 28 EZwOp6qxwa

Med venlig hilsen

 Grey Day Emily The Of Salomon Look Dress waCZRtWq

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Face Double Kjoler Dame Knit Overdele Noa amp; Frilandsmuseet WZCagUn

 

Kjoler Pulz Jeans Sort Jessie Kjole 56305714 Dametøj ZZ6Ewqra

Emner:

Lignende indlæg:

Toppliste Du amp;h Honning amp; Nå Kan Hverdagskjolene M Melk Bruke TqO5RPAxGris Kjoler Onanon desigual Vigore Desigual Vest Claro Korte Taske
Korte Claro desigual Desigual Kjoler Onanon Vest Vigore Gris Taske
Dress Noa Kjoler Knælange Udsalg amp; Online Midi 6rYqrwPa
desigual Claro Desigual Taske Gris Korte Kjoler Vigore Onanon Vest

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.