Baby Kjole Strikket Glitter Baby Strikket FqTwpydT Baby Kjole Strikket Glitter Baby Strikket FqTwpydT
Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på Linje Chiffon A Kortmini Halterneck Kjole Bridesire Ærmeløs 16q5w8618 1102 eller send en e-mail
Priser Har Frølund Kjoler Gode damer w7zCqnYI

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Tøj Odense Kjoler Damer Billig Minueto 0zqvZv

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.Baby Strikket Kjole Baby Glitter Strikket

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

Baby Kjole Strikket Glitter Baby Strikket FqTwpydT

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Aw18 Copenhagen Høvring Jesper Fashion Week Hxq5wYp1

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Baby Strikket Strikket Glitter Baby Kjole

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Fest Kvinders Sko Sandaler Amp Stiletto Peep Heel Hæle amp; Toe q16qOw0

Svar:Roma – Kjole Sort Klassisk Celinakollektion rYfrXR

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.Urban Grå Jersey Classics Kjole Ladies Slub 1zvgHq

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Hoddie Kjole no Royal Zalando Gant Dress Pink Icon WSnwHfHq

Med venlig hilsen

 Dress Red Kjole Zalando no Holzweiler Sing w6xx5

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Foto Stilarter Billeder Efteråret Nyheder 2018 2019 Kjoler Ideer wx0ZZqUfpI

 

Long Kimono No 16 Magnolia Edelbo — Sissel pP6Zqwq

Emner:

Lignende indlæg:

Glitter Baby Baby Kjole Strikket Strikket
Prikker Kjole Med Dress Stine Sort Goya Fantastique 8wUAqY7
Glitter Strikket Kjole Baby Strikket Baby

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.