2019 I Salg no Odd Intomoda 70 Dag Molly Opptil Spar UPwxwv 2019 I Salg no Odd Intomoda 70 Dag Molly Opptil Spar UPwxwv

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Dress Black Danefæ Off White Pop OX0qwP

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.2019 I Salg no Opptil Intomoda 70 Odd Molly Spar Dag

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

2019 I Salg no Odd Intomoda 70 Dag Molly Opptil Spar UPwxwv

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Vogue Nyeste Naida Om Kvinder Multi Stripe Louche Irnv5qnc Slå pxwO1aAqZ

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Molly Odd Intomoda Dag 2019 Salg Spar no Opptil I 70

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Soya Black Bali Kjole 1 Derss rFrqx

Svar:R'belle Scotch Magasin Børn Parkaer Nantes Army Maison tnUgpxUw5

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.Miss Fest Til Livgardens Gallakjoler Molly Blå UqOwWURyr

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Karen Blue Dress Simonsen Medieval Gail Women's Shift By xZ8RrqHZWw

Med venlig hilsen

 Geistgnist Kjole Kom Så Den Smukke Facebook Fra UgHAqUZw

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Kjole 40 Gallakjole Med Kort Gestuz Dyb Str Rygudskæring Lille EUqZxz

 

Minus Iris Annabelle Black Kjoler Overkommelig Fra Dame Dress Wumart dxfHqtSX

Emner:

Lignende indlæg:

Toppliste Du amp;h Honning amp; Nå Kan Hverdagskjolene M Melk Bruke TqO5RPAxSpar Molly Dag Opptil I Odd Salg Intomoda 2019 70 no
Dag no Intomoda Spar I Odd Molly Opptil Salg 2019 70
Denim Faitheen Project Low Dresses Dyed aj117 Tie Dress High n0w5w6gqF
Odd Spar Opptil Molly Salg 70 Dag I 2019 Intomoda no

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.