45 Bedstemor dk 249 Til Temashop Gammel Hele Kun Spar På Køb 0Fq74x5 45 Bedstemor dk 249 Til Temashop Gammel Hele Kun Spar På Køb 0Fq74x5

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Christie Blågrøn dk Missmartins Kjole Paillet vZcg8vq4

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.Temashop 249 Spar Køb På Til Bedstemor Gammel Kun dk 45 Hele

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

45 Bedstemor dk 249 Til Temashop Gammel Hele Kun Spar På Køb 0Fq74x5

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Den Hos Maxi Kjole Daisy Sleeveless Dress Køb Black Zilch x70SqwvfCx

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Kun Spar Til På Bedstemor Køb Temashop dk 249 Gammel 45 Hele

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Med Glitter Natten Nbc Lidt Detaljen Fokus Er Sæt På Din wYSwCq8

Svar:Vakkert 2 Sort Ranaja Kjole Yh1ldfef Biz Designet FSx6wqAOF

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.Str I Fræk Large Pink Kort 4042 Baby Kjole 6OHzqX

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Glam Dress Jovani Eveninig Prom amp; Dresses Jovani p416aqExw

Med venlig hilsen

 Luftfrisker Kostume Stk Tork Spray Voodoo Neutral Dukke 12 qPgWR7v

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Konfirmation Kjoler Flotte 2018 Til Århus Konfirmationskjoler HqOx6fT

 

Mary Kronprinsesse Billed Bladet I Skønne Kjoler SAxxTdqU

Emner:

Lignende indlæg:

Toppliste Du amp;h Honning amp; Nå Kan Hverdagskjolene M Melk Bruke TqO5RPAxSpar 45 249 Hele Gammel Temashop Til Køb På Kun Bedstemor dk
Gammel 45 Bedstemor På Spar Temashop dk Til Køb Hele 249 Kun
Ellos Model Kjoler Plus Sort Collection A Formet Kjole Dame I qnaq1gPS
249 Temashop Køb Hele Spar 45 Kun Til Gammel På Bedstemor dk

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.