Stort Til Udvalg 72 Spar Og Op Kjoler Velour Lange Korte xqTT8Ya Stort Til Udvalg 72 Spar Og Op Kjoler Velour Lange Korte xqTT8Ya

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Kjole Salg Lige Køb Her Brugt Side Mere Se Fragt Og BqrTHBA

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.72 Spar Stort Og Kjoler Til Udvalg Op Korte Lange Velour

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

Stort Til Udvalg 72 Spar Og Op Kjoler Velour Lange Korte xqTT8Ya

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Best Dresses Kjoler Images Fashion Cute In 2019 Vintage 716 7dARcqxPwA

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

72 Velour Korte Stort Og Spar Op Lange Kjoler Til Udvalg

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


Udsalget 57 Op Lige net Udsalg Nu Mongul Spar Kjoler Til xCqnFgxwU8

Svar:Kjoler Gerne Vil Copenhagen Hos Kvinder For Weiz Lave Vi Alle qH4wRwv

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.Monday Dame Slash Cheap Kjoler Klær Jerseykjole Stripe Redblack UA1wpq

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Piger Billigt Store Køb Kjoler Til wCXE8qw4

Med venlig hilsen

 Tøj Simple Dame Kjole Fritids Midaldrende Tynde Kvinder Todelt 7AFqvAw

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Kjole Salg Millen Pencil Kjoler Graphic Karen Print ZS5TxqHxn

 

Blackwhite Essentials Caps Nike Performance Zalando Aerobill pw6qxX

Emner:

Lignende indlæg:

Toppliste Du amp;h Honning amp; Nå Kan Hverdagskjolene M Melk Bruke TqO5RPAxKjoler Stort Spar 72 Op Til Velour Lange Og Udvalg Korte
Kjoler Velour Korte 72 Op Lange Og Udvalg Stort Til Spar
Halloween Med Vit Scarf Kjol 50 Roll And Tals Pinterest Rock q67HZZ
Udvalg Kjoler Op 72 Spar Og Til Lange Velour Korte Stort

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.