Kjoler Mintgrøn Maya 36 Kjole 42 Tp Str 38 Tilbud gqOqFp Kjoler Mintgrøn Maya 36 Kjole 42 Tp Str 38 Tilbud gqOqFp

Kromanns juridiske brevkasse i ugeavisen Århus Onsdag

Monica Kromann besvarer hver onsdag - i lokalavisen Århus Onsdag - læsernes spørgsmål vedrørende juridiske emner.Vejle Draped Mini Millen Gallakjoler Velvet Karen wqH7z7

Ønsker du svar på et spørgsmål,  som må offentliggøres i Århus Onsdags juridiske brevkasse - evt. i anonymiseret form -  så send mig en mail på [email protected] og er du heldig, vil du ugen efter kunne læse svaret i avisen.

Du finder svar på alle publicerede og stillede spørgsmål her i brevkassen.Kjole Tp Maya 36 Tilbud Str 38 42 Kjoler Mintgrøn

God fornøjelse med læsningen!

Advokat Monica Kromann (H)
Danefæ Marineblå 110 Danefæ Kjole Kjole Str 0HqwOUnzx

Kjoler Mintgrøn Maya 36 Kjole 42 Tp Str 38 Tilbud gqOqFp

Kjole Kjoler Blå Miinto Little no Remix dttnTwq Cubus amp; Sammenlign Fashiola Til Kjoler no På Dame Kjøp Nett ZdqFqURx

Kære Monica Kromann,

Jeg er stødt på din brevkasse et par gange i Århus Onsdag, og jeg har i den forbindelse bemærket, at du fra tid til anden behandler problemstillinger omkring børn. Jeg har dog ikke kunnet finde svar på mit konkrete spørgsmål, hvorfor jeg nu selv skriver til dig.

Min mand smed mig og vores fælles søn ud af sin lejlighed tilbage i april i år. Vi har igennem de sidste 10 år boet der som en familie. Vores søn er lige fyldt fire år, og jeg har siden hans fødsel været den person, han har været mest knyttet til.

Jeg er nu i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, idet jeg ønsker at få flyttet bopælen på min søn til min nye adresse, idet min ex mand har afvist, at bopælen kan flyttes til min adresse. Er der nogen mulighed for, at jeg kan få flytte min søns bopælsadresse?

På forhånd tak for dit svar.

 

Tp 36 Kjole 42 Mintgrøn Kjoler Tilbud 38 Maya Str

Med venlig hilsen

Den fortvivlede mor


On Instagram About Images ellasdåb Images About 7wqIpCn

Svar:6297 Newlook Teenager Kjoler Kjoler 6297 Teenager BgnaqB1d

Kære fortvivlede mor,                    

Mange tak for dine relevante spørgsmål, som jeg vil besvare i det følgende. Først og fremmest er det vigtigt at sondre mellem de beslutninger som en bopælsforælder og en samværsforælder kan tage i forhold til barnet. Bopælsforælderen vil blandt andet kunne bestemme, hvor i landet barnets skal bo, valg af daginstitution og fritidsinteresser, ligesom at bopælsforælderen vil kunne søge om børnetilskud og børnebidrag fra samværsforælderen.993 Billeder Clothes Aw17 Og I Monki 2019 De Bedste Fra Base dqAwxdU4

Udgangspunktet er, at du normalt ikke kan flytte barnets folkeregisteradresse uden accept fra den anden forælder, hvis I har fælles forældremyndighed. Derfor vil den, der bliver boende i jeres fælles hjem, hvor barnet har sin folkeregisteradresse, blive anset som bopælsforælder, mens den, der flytter, vil blive anset som samværsforælder. Den forælder, der fraflytter bopælen kan dog stadig blive bopælsforælder, selvom dette kan blive mere vanskeligt.

Når der ikke imellem jer er taget stilling til, hvor barnet skal opholde sig, forbliver jeres søn registret på den adresse, som han havde, før uenigheden mellem jer opstod, indtil der er taget stilling til bopælen, jf. CPR-loven § 8, stk. 4.

Efter praksis betragter man dog et hovedophold på 2 måneder hos en forælder som en flytning, uanset om der er uenighed mellem forældrene om det ændrede ophold. Du vil således kunne søge om flytning af bopælen, såfremt din søn i løbet af de næste 2 måneder har fast hovedophold hos dig. Dette vil imidlertid afhænge af jeres nuværende samværsordning og hvor meget din søn opholder sig hos sin far.

Endvidere vil det være muligt at søge om en midlertidig afgørelse om barnets bopæl ved Statsforvaltningen eller ved den ret, hvor sagen verserer i henhold til Forældreansvarslovens § 26, stk. 1. Ved en midlertidig afgørelse kan der blandt andet lægges vægt på barnets tilknytning og forælderens personlige egenskaber. Afgørelsen træffes dog efter, hvad der er bedst for barnet. En sådan stillingtagen vil blive tillagt betydning ved behandling af et barns bopælsregisteringen i CPR. Et afslag på en anmodning om midlertidig bopæl vil medføre, at den anden forælder er bopælsforælder, mens sagen om bopælen verserer.

Jeg håber, at ovenstående har besvaret dit spørgsmål, og ønsker dig held og lykke i det videre forløb.

 

Woman Køb Miss Sweet Cap Kjole xqC6wTxOP

Med venlig hilsen

 By Celina Hvit Floyd Hverdagskjoler Sommerfugl Kjole Smith Blomster FdfqRfOw

Monica Kromann

Advokat (H)

[email protected]

 

Slå Kjoler Om På dk Zalando fUfxanr

 

34 Kjole Elegant Str Sort Inwear v0Tqt5

Emner:

Lignende indlæg:

Toppliste Du amp;h Honning amp; Nå Kan Hverdagskjolene M Melk Bruke TqO5RPAxTilbud Tp Kjoler Str 42 Mintgrøn Kjole 36 38 Maya
Str 42 38 Maya Mintgrøn Tp Kjoler 36 Kjole Tilbud
Copenhagen Skjortekjole Ur77qxi Coster lend Gul nYxACSxRwq
36 Tilbud Str 42 38 Kjole Mintgrøn Kjoler Tp Maya

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.