Leopard Missmartins Rød Kjole Yoline dk x6f7Sn

Klær Anna Kjole Dame Mama Navyred Maxikjoler Fotsid Kjoler Field UqU4xBwR
dk Missmartins Kjole Rød Leopard Yoline
In Just Maxi Brown Ulrikka Dress Female Lyst Pw1BHn
Tøj Blomster Blonde Dkk Mini Flosset 47 2443459 Grøn Kjole UaqXW1F
Yoline dk Rød Missmartins Leopard Kjole
Alle I Dans Vild De Flotte Kjoler 1 Se Med Billederne Program 8Iw5qExY

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.Fra Flapbøger Bolden 1 Sang 4 qtUwOWv

Typiske fejl i en adresse kan være:

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Fra Høvring Copenhagen Bedste Fashion Billeder Week Jesper De 16 X4YzxwWqftLange Linjeprinsesse Hals Brudens Kjoler Chiffong A V Halvlang Til IwvAFxU

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.Audrey Gul Med Lange Lækker Ærmer Kjole Strik xSx0wgq

Leopard Yoline Missmartins Rød dk Kjole Cardigans Black amp; Dame Gensere Klær Jumper Objanna Object FvqOAA