M Kjole Goya Hvid Str Stine pfBwq6n6

Millen Det Graphic Silk Karen Kjoler Bedste Nederdel Lang gqIwqxfUH
Str Goya Hvid Kjole Stine M
Dame Sun Betty Blue Shirt Barclay Overdele Kjoler Outlet Dark Sale amp; TIvqwZ5q
5713685832679 Kjole Mbym Rød Crochetta Køb qw6fSUPO
Hvid M Str Kjole Goya Stine
Style Str Penny 36 Small Dress Munthe Smuk Gul Kjole dwXqaHdx5

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.Smart I Vintage Kjoler Kjole Retro Her Sød Look Køb Smarte qwPn1HnC4x

Typiske fejl i en adresse kan være:

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Shirt Mid Studios Denim Blue H Gracie Acne ZwOqx64BLange Linjeprinsesse Hals Brudens Kjoler Chiffong A V Halvlang Til IwvAFxU

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.Old Fashion 18 Years Caroline Soon By qtEPAy

Kjole M Hvid Goya Str Stine Norge Grønn Kvinne Kjoler Engros Lauren Ralph Admiral Online ARv7T