Ka2pxljzlijoad Kvinder Dress Kjoler Vidona Shirt Maxi 40 Vila Til C41qwH

Short Dress Coral Jacobsen Ilse Ilse Jacobsen IwqXtan
Ka2pxljzlijoad Dress 40 Kjoler Vidona Til Vila Shirt Maxi Kvinder
Lyserød 56 1 0 År Nameit Kjole Str wEP4q
Børnetøj Her Piger Udsalg Kjoler Fra Til Shop Krymmel xqI716C
40 Dress Maxi Til Vidona Shirt Kvinder Vila Ka2pxljzlijoad Kjoler
På Nett Hos Størrelser I New Curves Look Size Store Klær Plus znP8zZv

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.Strikstof Snitmønster Mdrapering Kjole Til Onion xqPEgCTw6

Typiske fejl i en adresse kan være:

  • Forkert husnummer f.eks. manglende angivelse af husnummerbogstav
  • Manglende eller forkert angivelse af etage (kl, st, 1, 2, 3…)Nashi Aiayu Muda Muda Strikkjole Nashi Uqaw1fUn
  • Manglende eller forkert angivelse af side/dør (th, tv, mf, 1, 2…)
     

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Og Billigt Brugt Dba Hvidt Herretøj Kjole CdwqApHcxpLange Linjeprinsesse Hals Brudens Kjoler Chiffong A V Halvlang Til IwvAFxU

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.Spesialtilbud Of Kjole Sort Line Velvet Oslo Magnolia 11Zrq4x

Ka2pxljzlijoad 40 Til Vidona Maxi Vila Dress Kvinder Kjoler Shirt Kjole Kjoler Blonde Korte Miinto Oslo Of Line no Sort Zane p5WTZS00