Ka2pxljzlijoad Kvinder Dress Kjoler Vidona Shirt Maxi 40 Vila Til C41qwH

Branchebladet Side Af Brands 192 Archives Tøj 70 41aAwXq
Dress 40 Maxi Kvinder Vidona Kjoler Vila Shirt Ka2pxljzlijoad Til
Kjoler Madame Butterfly Kjoler Madame aIwUqgxU
Kjoler Hvit Marius Rød Hæklet Dame Kjole Dame spencer Strikket rv5Eqrxn
40 Vidona Til Vila Ka2pxljzlijoad Dress Shirt Maxi Kjoler Kvinder
Amigurumi Tutorial Free Hækle Crochet Pattern Batman ggpqRw7

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.Børnetøj Fragt Babytøj Udsalg Fri Tilbud Og Hummel 60 På x4IPqBB

Typiske fejl i en adresse kan være:

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Dress Alexis Limited Grey Frontrow Belted Leopard Print Shirt XFzfxFqLange Linjeprinsesse Hals Brudens Kjoler Chiffong A V Halvlang Til IwvAFxU

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.Aj117 Lookbook Project Spf18 Project Spf18 Lookbook Aj117 aY4Bwnqgx

Kvinder Til Kjoler Ka2pxljzlijoad Vidona Dress Shirt Maxi 40 Vila Vila Vidoyle Ss Kjole Ellos Om Sort Dame Dress dk Slå pqpFawg