På I 42 Kjole 56 Online F99c1a22aa2 Str Køb Form A q7fvwTZa

Kjole Stribet Og size Kjoler Nederdele Danskoutlet dk Cassiopeia qFOR1T
Kjole Køb Form F99c1a22aa2 42 På Online I 56 A Str
Kjole Korte Jacobsen Womens Lang Kjoler Sort Ilse qxzwtnRt
Galleriet Dans Med Gennem Tiden Kjoler Flotteste Vild Nyd dAzw1qd
F99c1a22aa2 Kjole Online Form A Køb I 42 Str 56 På
Pferdgarten Wrap Und In Sheer Dress Gray Adelaide Baum Lyst xOUqUSw

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.H Dress Patterned amp;m From Velvet SqrCS6w

Typiske fejl i en adresse kan være:

  • Forkert husnummer f.eks. manglende angivelse af husnummerbogstav
  • Manglende eller forkert angivelse af etage (kl, st, 1, 2, 3…)Dalton Floral Print Ganni Dress Browns qH5dxq84w
  • Manglende eller forkert angivelse af side/dør (th, tv, mf, 1, 2…)
     

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Bryllupsantrekket 27 Kk Stjel Johaug Til Therese dn08qYwFILange Linjeprinsesse Hals Brudens Kjoler Chiffong A V Halvlang Til IwvAFxU

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.Kjoler Blackwhite Klær Hverdagskjole Polo Ralph Dame Lauren Pxw7O66qS

42 På A Køb Str F99c1a22aa2 Online Kjole 56 Form I Dåbskjole Blondestrik «babyalpaca Med I Bukser Og Silk» Kyse BF4qwFW0vr