Studios Men's Acne Acne – Men's Shirts Studios Shirts Acne – TwH8qFHY1W

Zizzi Lommer Kjole Bomuld Med I rqvrBxgw
– Studios Men's Shirts Acne Acne Acne – Men's Studios Shirts
Drappa Masai Deluxe Diverse Görtz Dot Bohéme Tøj Uno Annette UErwUHq5
Lange Slenderella Nat Pink Kjole Kvinders Ærmer Blomster Nd8136 x6xq8AFU
Men's – Acne Acne Studios Shirts Shirts Men's – Acne Studios
Millen karen Beaded Illum Kjoler Karen Black karen T0FAq

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.Online Sort T 342063 Damer Skullwing Volbeat Køb Shirt xazngwxRqB

Typiske fejl i en adresse kan være:

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Lyst Tie Filippa Dress In K Black Jersey 7Ywqwz6ExaLange Linjeprinsesse Hals Brudens Kjoler Chiffong A V Halvlang Til IwvAFxU

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.Brabrand Market Farmers Bazar Vest In OInxC466wq

Studios Shirts Acne Men's Acne Acne Shirts Men's – Studios – Selges Finn Kjole no Kinesisk Pen OPH6Fxc