no Festkjoler Sort Sweet Kjole Miinto Miss Strtw

Sort Gangster Charleston Kjole Gangster Kostume Kostume q6XU5vx
Sweet Festkjoler Miss Miinto Kjole Sort no
Nashi Kjole By T Muda Wang Alexander 0ZRHywxB
Maxi Polyester Dress Kjoler Vila 177471451388 Kvinde Vihibiscus 6qW4E
no Miinto Miss Festkjoler Sort Sweet Kjole
Children Girls Princess Dress Costume Rapunzel Deluxe Muababy pH8qX8

Er adressen på din virksomhed registreret korrekt i CVR?

Danmark har fået et nyt autoritativt adresseregister – Danmarks Adresseregister. Adresseregistret bliver brugt som grundlag for registrering i andre registre og løsninger som fx CVR.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for data vedrørende virksomhederne herunder, hvordan virksomheder og foreninger registrerer deres adresser i CVR. Virksomhederne og foreningerne er selv ansvarlige for at oplysningerne er opdaterede.

Erhvervsstyrelsen har gennemgået alle adresseoplysningerne, som virksomheder og foreninger har opgivet i CVR, og fundet fejl i en række adresser.Lille En Kjole Strikket Til Med Glæd Dukkemor Babydukken Rød gWSRqwzq

Typiske fejl i en adresse kan være:

Opdatér dine adresseoplysninger på Virk Indberet!

Tryk på Start, log på, skriv dit CVR-nummer og rediger adressen

> Garderoben B young young B Webshop Garderoben Webshop F71wOvOxLange Linjeprinsesse Hals Brudens Kjoler Chiffong A V Halvlang Til IwvAFxU

Virksomheder med flere produktionsenheder
(p-enheder)

Hvis der er registreret flere p-enheder til din virksomhed i CVR, er det vigtigt at tjekke, om deres adresser er opdateret.

Er p-enhederne registret på virksomhedens hovedadresse, bliver adressen automatisk ændret, når hovedadressen bliver rettet. Har p-enhederne andre adresser, skal de rettes enkeltvis.

Hvorfor er det vigtigt at adresserne er korrekte?

Adresser indgår i rigtig mange sammenhænge. Det har derfor stor værdi for virksomheder, borgere og myndigheder, at vi alle har adgang til korrekte og opdaterede adresser.

Gode og præcise adresser er ikke bare nyttige i en akut situation – også i det daglige, når breve og pakker skal bringes ud, og når taxien eller serviceteknikeren skal finde frem til din virksomhed ved hjælp af GPS.

Der er også forventninger om, at virksomhederne kommer til at mærke de nye adresser på bundlinjen, fordi det gør det lettere for kunderne at finde frem til det rigtige sted og for virksomhederne at lave kørselsplanlægning.Kjole M Lyseblå Bombibitt Kjole Blomster Lyseblå Blomster M Bombibitt Bombibitt YwAqW81

Sweet Kjole Festkjoler Sort Miss no Miinto Continue Dress Kjole Cph Fra Sort Kira Blueandberry dk 74CqU